Hemen Ara

Teklif ve Randevu Formu’nda İşlenen Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni


İşbu Aydınlatma Metni, veri sorumlusu sıfatıyla hareket eden GNC CNC Makina Teknolojileri Limited Şirketi tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (“KVKK”) 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ çerçevesinde, kişisel verilerinizin işlenme amaçları, hukuki nedenleri, toplanma yöntemi, kimlere aktarılabileceği ve KVKK kapsamındaki haklarınız konularına ilişkin olarak sizleri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.


İnternet sitemizdeki Teklif ve Randevu Formu aracılığıyla paylaştığınız ad soyad, telefon, e-posta adresi, firma adı vb... kişisel verileriniz, şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması, ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi, reklam ve kampanya faaliyetleri kapsamında ticari elektronik ileti gönderilebilmesi amaçlarıyla işlenmektedir.


Söz konusu kişisel veriler, KVKK’nın 5. maddesinde yer alan “bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması” hukuki sebebine dayanarak ve iletişim bilgileriniz sizlere ticari elektronik ileti gönderebilmek amacıyla açık rızanıza dayanarak otomatik yolla işlenmektedir ve sadece hukuki uyuşmazlıklarda ilgili yargı mercileriyle paylaşılacaktır.


Kanun’un ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’e” göre, İmes Sanayi Sitesi A Blok 104 Sokak No: 23-25 Y.Dudullu Ümraniye - İstanbul adresine yazılı olarak gönderebilir veya info@gncmak.com e-posta adresine iletebilirsiniz.


Kullanabileceğiniz bir başvuru formu sizi bilgilendirmek ve sizlere kolaylık sağlamak adına internet sitemizde yayınlanmıştır. İlgili formu görüntülemek için tıklayınız.